Besøg Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum i vinterferien fra d. 10. – 23. februar 2020. Vi har åbent alle dage fra kl. 10.00 – 16.00.

Få en ferieoplevelse på Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum med hele familien. Der er mulighed for at besøge museets mange spændende udstillinger med køretøjer og materien helt tilbage fra 1840 samt de historiske temaudstillinger om 2. Verdenskrig, tyske flygtninge i Danmark 1940-49 og Den Kolde Krig.

I vinterferieugerne byder museet på lidt ekstra aktiviteter:

  • Udstilling af moderne køretøjer fra Trænregimentet og udstilling om flyvevåbnets logistik fra Air Transport Wing alle dage.
  • Politihistorisk Forenings udstilling om Politiets internering og deportation til koncentrationslejre i Tyskland, september 1944.
  • Nordjyllands Beredskab besøger museet med en moderne brandbil tirsdag i begge uger.
  • Nordjyllands Politi besøger museet med en patruljevogn og uniformeret politibetjent torsdag eftermiddag i begge uger.
  • Aalborg Kaserners Veteranpanserforening har arbejdende stand med vedligeholdelse og reperation af kampvogn og pansret mandskabsvogn onsdag, d. 19. februar.
  • Forsvarets feltrationer demonstreres på museet tirsdag, d. 18. februar, og der bliver uddelt smagsprøver.

Husk, at man kan komme helt tæt på det meste af materiellet og endda komme ind i kampvogne og andre pansrede køretøjer, ligesom at det er muligt at berøre ældre fremlagte håndvåben.

Museet anbefaler varm påklædning, da det stadig er koldt i vinterferien.